GaBELLia®-healing staat voor:

- B(escherming)
- E(nergie)
- L(iefde)
- L(icht)


De trillingsfrequentie en dus het 'Licht' neemt sterk toe de laatste jaren. Er worden steeds meer nieuwetijdskinderen geboren en er ontwaken steeds meer lichtwerkers. De keerzijde hiervan is dat we hierdoor steeds meer te maken krijgen met duistere en negatieve energieën. Iets dat door mij en vele anderen ervaren wordt; zowel volwassenen als kinderen. Hoewel we veel kunnen doen met bijvoorbeeld Reiki of Shamballa, lijkt het erop dat dit lang niet altijd afdoende werkt. Dit is dan ook de reden dat deze healings-methode naar aarde is gekomen. Het is nieuw in Nederland.


In tegenstelling tot veel andere healings systemen komt gaBELLia®-healing rechtstreeks vanuit de Akasha Kronieken. De energie vanuit de Akasha Kronieken is dan ook van een zeer hoge frequentie en is transformerend van zichzelf. Daarmee is het een krachtige en effectieve manier van healen.  


GaBELLia®-healing helpt bij o.a.:

- Bescherming tegen psychische en/of energetische aanvallen op jouw systeem (auralifters, emoties van mensen).

- Reinigen van aura en chakra's ( optimaliseren en sterke reiniging per chakra)

- Het vinden van je (levens)doel. ( Waarom ben ik hier op aarde? Wat wil ik met mijn leven?)

- Het verbinden met het Universum en bevorderen van de liefde voor al wat leeft. (Door bijvoorbeeld verdriet of boosheid kun je ver van jezelf afstaan).

- Het verbeteren van de verbinding tussen lichaam en ziel en het ervaren van meer zelfliefde.

- Het aanvaarden van het leven en jezelf beter aarden/gronden als je het leven als onleefbaar ervaart.

- Gevoelens van eenzaamheid, verdriet of neerslachtigheid. (Ook bij stress en burn-out)

- Wanneer je het gevoel hebt dat je de connectie met je spiritualiteit kwijt raakt. (Wanneer je begint te twijfelen aan je eigen kunnen en je spiritualiteit is dit vaak het werk van duistere energieën).

- Voor een energie boost bij gebrek aan energie en lusteloosheid.

Tijdens de behandeling houd je je (makkelijke zittende) kleding aan. De schoenen gaan wel uit.* De Akasha Kronieken is het collectieve (onder)bewustzijn. Alles dat ooit gedaan, gedacht of gezegd is, wordt hierin vastgelegd. Deze informatie blijft voor eeuwig opgeslagen. De Akasha Kronieken is a.h.w. een bibliotheek waar alles te vinden is. Dingen uit dit leven maar ook uit alle vorige levens. Je kunt jezelf en anderen met alles ‘erop en eraan’ zien. Al je gedachten en belevenissen, in jouw aura en die van de aarde, zijn vanaf het begin van het ontstaan tot in de verre toekomst opgeslagen. De Akasha Kronieken zelf maakt weer deel uit van de collectieve herinnering van het hele Universum. Omdat niet alleen wij op Aarde gebruik maken van de Akasha Kronieken, is er behalve ons verleden, heden en toekomst ook energie te vinden die verbonden is met andere beschavingen van andere planeten en zelfs sterrenstelsels. Hoewel men de Akasha Kronieken vaak waarneemt als een bibliotheek met boeken, gaat het niet om daadwerkelijk geschreven stof. Het gaat om energetische trilling, welke nadat je erop afgestemd bent, zou kunnen waarnemen, gebruiken en integreren.