Vision of doTERRA


Een mooi filmpje over wat essentiële oliën van doTERRA zijn, zie je hier:
www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=OEnKOk4ad0U

Het gebruik van essentiële oliën is door de eeuwen heen een bijzonder gezondheidsritueel geworden. Al zo lang de mens bestaat gebruiken we planten en kruiden. Zowel om ons eten op smaak te brengen als ook om onszelf te ondersteunen bij ziekten en aandoeningen. Men had toen nog geen weet van chemische bestanddelen, bacteriën en virussen maar men wist gewoon dat bepaalde planten en kruiden werkzaam waren. Kijk eens wat er gebeurt als je in een citroen- of sinaasappelschil knijpt, of als je bijvoorbeeld een paar blaadjes van pepermunt of lavendel kneust. Bij de citrusvruchten zie het sap in het rond spuiten. Bij de pepermunt en lavendel is dit niet het geval maar eenmaal tussen je vingers gewreven komen de geuren als een explosie vrij. De minuscule bolletjes die de essentiële olie bevatten knappen op deze manier open. De geur die vrijkomt wordt door je neus geregistreerd via de bovenste hersenzenuw in onze hersenen vlak bij onze emotionele brein. Ook wel reptielenbrein* genoemd. Geuren hebben zo effect op je gemoedstoestand, naast dat ze ook fysieke effecten hebben. Breng de therapeutische oliën in je dagelijkse leven en ze zullen een grote verandering teweegbrengen.

Essentiele oliën zijn de natuurlijke aromatische onderdelen in planten. Het is de 'levensenergie' van een plant. Deze aromatische onderdelen kunnen ziekteverwekkers van buitenaf weren. Ze zijn van nature antiseptisch en antibacterieel. Door de fijne molecuulstructuur kan een essentiële olie doordringen door de celwand naar de celkern.Omdat ze therapeutisch zijn kunnen ze op vele gezondheidsvlakken ingezet worden. Ze zijn 50 tot 70 keer krachtiger dan kruiden en dringen binnen 30 seconden door de huid de bloedbaan in. Binnen 2 minuten is de olie door het hele lichaam verspreid en doet daar zijn werk!

Onderzoek heeft uitgewezen dat het gebruik van essentiële oliën op een diep cellulair niveau werken in ons lichaam. Ze ondersteunen processen van emotionele, fysieke en spirituele genezing. Echter vindt heling vooral plaats als er ook de bereidheid is om de interne processen aan te gaan die met het gebruik ervan los gemaakt worden. Het is een geweldige aanvulling op een gezonde leefstijl. DoTERRA betekent 'Geschenk van de aarde'. De pure essentiële oliën van doTERRA zijn van de zuiverste kwaliteit en de hoogste therapeutische graad : CPTG; Certified Pure Therapeutic Grade. 100% natuurzuiver, zonder toevoeging van vulstoffen. Een kostbaar goed deze pareltjes van moeder aarde!


Hoe kun je doTerra inzetten?

- Aromatisch: verstuiven via een vernevelaar

- Topisch: op de huid aanbrengen met eventueel een plantaardige draagolie (gefractioneerde cocosolie)

- Intern: innemen (puur, met water, capsule)


- Zowel bij volwassenen als kinderen/baby's in te zettenWaarvoor kun je doTerra gebruiken?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het voert te ver om alles te benoemen. Enkele voorbeelden zijn hoofdpijn, spierklachten, slaapproblemen, hormonale disbalans; menstruatie en overgang, emotionele disbalans, huidproblemen, (voet)wratten, stress, burn-out, AD(H)D, autisme spectrum, hooggevoeligheid, concentratieproblemen etc. Of gewoon ter ontspanning.

Bij klachten/aandoeningen kijk ik graag, samen met jou, welke oliën er ingezet kunnen worden.Wil jij je eigen oliën aanschaffen? Zo bestel je ze:

Via een eigen account (dat je via mij aanvraagt en zonder verdere verplichtingen), met 25% korting tegen inkoopprijs.

Wil je een produkt los bestellen? Geen probleem.
Ik heb een eigen webshop met doTerra producten.
Om snel en makkelijk producten te bestellen, klik hier: www.mydoterra.com/annemarievandergrift/#/


Wil je uitgebreide info om privé of zakelijk hiermee aan de slag te gaan?
Neem contact met mij op door een mail te sturen naar info@visionoflight-healing.nl of bel me op 038-2300523.
Ik help je graag verder
.  Verder:


- Geef ik losse behandelingen (AromaTouch en Symphony of the Cells).
- Geef ik workshops op locatie of thuis (zie agenda).


* Het reptielenbrein controleert onze primaire levensbehoeften zoals honger, ademhaling en vecht- of vluchtreacties.
Het reptielenbrein, is tevens het oudste brein, gezien vanuit de evolutie.


* NB: De oliën zijn ondersteunend en vervangen nooit het advies en/of de behandeling van een reguliere arts!