GaBELLia®-healing staat voor:

Bescherming - Energie - Liefde - Licht


De trillingsfrequentie en dus het 'Licht' neemt de laatste jaren sterk toe. De gehele mensheid gaat hier (bewust dan wel onbewust) in mee. Er worden steeds meer nieuwetijdskinderen geboren en er ontwaken steeds meer nieuwetijdsvolwassenen, lichtwerkers, healers of welke naam je eraan wilt geven. De keerzijde is dat we hierdoor ook meer te maken krijgen met duistere en zware energieën. Iets dat door zowel volwassenen als kinderen wordt ervaren. Hoewel we veel kunnen doen met alle bestaande healingsvormen, lijkt het erop dat dit lang niet altijd afdoende werkt. Dit is dan ook de reden dat o.a. deze healingsmethode naar Aarde is gekomen. 

 

GaBELLia®-healing komt rechtstreeks vanuit de Akasha Kronieken*. De energie is dan ook van zeer hoge frequentie en is transformerend van zichzelf. Daarmee is het een krachtige en effectieve manier van healen.  
 

Het helpt o.a. bij:
 

- Bescherming tegen psychische en/of energetische aanvallen op jouw systeem (auralifters, emoties van mensen).

- Reinigen van aura en chakra's ( optimaliseren en sterke reiniging per chakra)

- Het vinden van je (levens)doel. ( Waarom ben ik hier op aarde? Wat wil ik met mijn leven?)

- Het verbinden met het Universum en bevorderen van de liefde voor al wat leeft. (Door bijvoorbeeld verdriet of boosheid kun je ver van jezelf afstaan).

- Het verbeteren van de verbinding tussen lichaam en ziel en het ervaren van meer zelfliefde.

- Het aanvaarden van het leven en jezelf beter aarden/gronden als je het leven als onleefbaar ervaart.

- Gevoelens van eenzaamheid, verdriet of neerslachtigheid. (Ook bij stress en burn-out)

- Wanneer je het gevoel hebt dat je de connectie met je spiritualiteit kwijt raakt. (Wanneer je begint te twijfelen aan je eigen kunnen en je spiritualiteit is dit vaak het werk van duistere energieën).

- Voor een energie boost bij gebrek aan energie en lusteloosheid.

 

Werkwijze

Op dit moment doe ik de healing alleen op afstand.
Deze werkwijze is ietwat anders dan in fysieke vorm maar het effect is hetzelfde.
Voordeel hiervan is dat je nergens heen hoeft en geen reistijd kwijt bent.

Om tot een healing te komen, ontvang ik graag je naam (voluit), geboortedatum en een portretfoto waar je alleen op staat met je ogen open en goed zichtbaar. We spreken een moment af waarop je de healing wilt ontvangen. Je reserveert dus tijd in mijn agenda waarop ik op je afstem. Mijn advies is rustig te zitten/liggen en te ervaren wat er komt. De daadwerkelijke sessie duurt ongeveer 30 minuten. Na de afstemming/healing schrijf ik een verslag over mijn bevindingen die je dezelfde dag per mail ontvangt.

Voor meer informatie, neem contact met mij op.

 

* De Akasha Kronieken is het collectieve (onder)bewustzijn. Alles dat ooit gedaan, gedacht of gezegd is, wordt hierin vastgelegd. Deze informatie blijft voor eeuwig opgeslagen. De Akasha Kronieken is a.h.w. een bibliotheek waar alles is te vinden. Dingen uit dit leven maar ook uit alle vorige levens. Je kunt jezelf en anderen met alles ‘erop en eraan’ zien. Al je gedachten en belevenissen, in jouw aura en die van de Aarde, zijn vanaf het begin van het ontstaan tot in de verre toekomst opgeslagen. De Akasha Kronieken zelf maakt deel uit van de collectieve herinnering van het hele Universum. Omdat niet alleen wij op Aarde gebruik maken van de Akasha Kronieken, is er behalve ons verleden, heden en toekomst ook energie te vinden die verbonden is met andere beschavingen van andere planeten en zelfs sterrenstelsels. Hoewel men de Akasha Kronieken vaak waarneemt als een bibliotheek met boeken, gaat het niet om daadwerkelijk geschreven stof. Het gaat om energetische trilling, welke nadat je erop afgestemd bent, zou kunnen waarnemen, gebruiken en integreren in je leven.