Een hemelse boodschap
 


Wanneer mensen (pas) zijn overleden, kunnen ze seintjes aan hun achtergebleven dierbaren afgeven. Dit als teken dat ze zich nog steeds onder hen bevinden. Deze tekens kunnen variëren van heel subtiel tot zeer opvallend. Van een roodborstje dat ‘toevallig’ voor je raam zit tot een fotolijstje dat zonder aanwijsbare reden omvalt. Van een windvlaag dat je als een streling over je arm voelt gaan tot een bepaalde geur dat je ruikt wanneer je aan de overledene denkt. Er zijn vele voorbeelden te bedenken en het is allemaal mogelijk. Echter merken de achtergebleven dierbaren veelal niets van deze tekens. Dit omdat ze er wellicht niet voor open staan of omdat ze zodanig in rouw zijn dat ze zich er niet bewust van zijn. Dat is jammer en een gemiste kans!

Zelf was ik lange tijd onbewust van de dingen die zich tussen hemel en aarde afspeelden. Ook van de tekens die een overledene kan geven. Nadat mijn moeder in 2013 geheel onverwacht overleed, veranderde dit op slag. Tijdens haar sterfbed maar vooral in de (rouw)periode daarna, ondervond ik dat ze nog steeds bij ons was. Dit door de vele tekens die ze gaf én door het contact dat ze met mijn oudste zoon zocht. Hij was toen vijf jaar oud en voor mij voelde dat als een zuivere ‘bevestiging’. Haar tekens waren voor mij als ‘hemelse boodschappen’. Ik ervoer een spiritueel ontwaken en mijn bewust-zijn verruimde zich. Deze periode is voor mij dan ook de start van spirituele ontwikkeling geweest.

In dit boek beschrijf ik mijn (energetische) ervaringen rondom en na het overlijden van mijn moeder. Het is spiritueel en desondanks down to earth. Zo heb ik het ervaren en zo heb ik het beschreven; het dagelijkse ‘fysieke’ leven met de onzichtbare werkelijkheid daar tussendoor. Ondanks dat het verhaal autobiografisch is, zijn alle namen fictief. Alleen de officiële naam van mijn moeder is non fictief. De betekenis van haar naam is ‘hemels’ en is relevant voor het verhaal zoals je zult lezen. Met mijn ervaringen hoop ik je bewust te maken van het contact dat een dierbare met jou kan zoeken. Het enige dat je hiervoor mag doen is jezelf er voor openstellen. Een dierbare is niet ergens ‘daarboven’ maar gewoon bij en onder ons! Naast bewustwording hoop ik dat mijn verhaal je ook troost biedt. Het gemis zal er niet minder door worden maar het idee dat iemand dicht bij je is, zal je de kracht kunnen geven om door te gaan.

Wellicht is mijn verhaal een hemelse boodschap voor jou.

Annemarie C. van der Grift
Zwolle, september 2021

Extra informatie
 

ISBN: 978-94-93071-85-8

Hoofdtitel: Een hemelse boodschap

Nur: Spiritualiteit

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1ste

Verschijningsvorm: Paperback/softback

Verschijningsdatum: 13 september 2021

Uitgever: Obelisk Boeken

Taal: Nederlands

Illustraties: Nee

Aantal pagina's: 126

Gewicht: 191 gram

Formaat: 210 x 136 x 12


Bestellen:

Dit boek is te bestellen via uitgeverij Obeliskboeken.
Wil je liever een gesigneerd exemplaar ontvangen? Klik dan hieronder op de knop 'contact'.
Verder is het boek bij alle (online) boekhandels in Nederland en België te verkrijgen.

 

Prijs: € 21,99 
 

Voor bestellen bij uitgeverij Obeliksboeken, klik op de afbeelding.


e-BookReacties op het boek
 

"Goedenavond Annemarie,

Eerst wil ik even aangeven dat ik bijna in één adem je boek 'Een hemelse boodschap' heb uitgelezen, met heel veel tranen. Het greep mij allemaal erg aan, omdat ik mijn vader heb verloren. Daar ik bij het overlijden van mijn moeder wel tekens kreeg, miste ik die nu. Of ja, misschien zag ik het niet. Maar het is zeer mooi en aangrijpend geschreven zo dag na dag. Heel mooi om ook te lezen en te begrijpen nu ik je volg op facebook, hoe krachtig jijzelf hieruit bent gekomen. Dank hiervoor.

Warme groet."

"Hallo Annemarie

Je boek gister gekregen en nu uitgelezen. Wat mooi en wat een mooi verwerking samen.
Weet niet wat ik zeggen moet, ben er stil van. Diepe ontroering.

Hartelijke groeten."

"Prachtig boek. Een echte aanrader !!"

"Wauw het is uit!

Het eerste stuk vond ik erg confronterend, maar daarna werd ik zelf rustiger en ik vind het prachtig.
Jij bent een bijzondere vrouw en ben blij dat ik je heb leren kennen! Dankjewel."

"Annemarie,
 

Ik heb je boek vandaag binnen gekregen...en ben meteen begonnen. Wauw...wat een mooi boek. Heel bijzonder en veel herkenning in mezelf. Ik kijk al uit naar je tweede boek. En zoals jij al zegt dingen zijn niet voor niks dus denk dat ik de informatie van het boek nodig had om verder te ontwikkelen. Bedankt voor de moeite en het opsturen van het boek en natuurlijk voor de wijze inzichten.

Met vriendelijke groet,"

"Hoi Annemarie,

Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Ik herken het allemaal wat je hebt ervaren. Ook met de vogel in mijn geval was het een mus en dat gebeurde twee maanden geleden. Wat in mijn huis gebeurt is te veel om op te noemen en ik ben blij dat ik niet de enige ben.

Lieve groetjes van.... "

"Beste Annemarie,
 

Gistermiddag kwam jouw boek hier aan. Hartelijk dank. Ik heb het in een ruk, (nou ja, eten tussendoor), uitgelezen. Je hebt me echt meegenomen in een proces waarin we schieten als iemand sterft. Ik werd een deel van jouw familie, dus moest doorgaan met lezen, en gelukkig kon dat ook. Wat ik de kracht vind van jouw boek is dat dagelijkse "echte" ofwel fysieke leven, met daar ineens de onzichtbare werkelijkheid daartussendoor. Wij als mens zijn ook dichter bij de bron wanneer iemand sterft of geboren wordt. Alsof de hemel dan opent. Ontroerend hoe je jouw zoon Chris in zijn angst voor eigen krachten moest volgen. Zo lopen er veel kinderen rond denk ik. Ik ben blij met jouw boek en hoop dat je er veel plezier en succes mee hebt.

Hartelijke groeten van ...... "

"Beste Annemarie,
 

Enkele weken geleden zat er 2 dagen achter elkaar een roodborstje bij ons in de tuin.
Het was die week alweer 1 jaar geleden dat D. is overleden. Een boodschap?
Ik moest gelijk aan je boek denken. Mooi geschreven en voor mij is er ook meer tussen hemel en aarde!

Dikke knuf."

"Ik heb je boek hier gelezen op het strand. Tranen liepen over mijn wangen. Wat mooi geschreven."

"Wat een mooi boek. Met een glimlach en een traan je boek in alle rust gelezen! Bedankt."

"Ik heb het boek gisteren ontvangen. Wat een mooi boek. Herkenbaar, kwetsbaar, in een keer uitgelezen 't was half twee... resultaat geraakt, ontroerd, herinneringen en verslapen... maar alleszins de moeite waard."

"Je hebt het precies zo geschreven zoals je bent.
Inderdaad spiritueel en zeker ook down to earth. Zoveel herkenning ook.
Ik heb het boek gisteravond in 1 x uitgelezen en lag pas middenin de nacht in bed."

"Gisteravond ben ik in het boek begonnen met lezen. Dat was rond 19:30 uur.
Om 22:15 uur had ik het boek uit, zo mooi, zo pakkend en zo makkelijk leesbaar.
Ik gunde mezelf zelfs geen tijd om ff te roken tussendoor. Een echte aanrader.
Annemarie bedankt voor het schrijven!"

"Hallo Annemarie, wat een mooi en pakkend boek.
Ik heb het uit gelezen, niet zonder tranen, maar je hebt het allemaal heel mooi verwoord!
Knap hoor, nu ik vind het moedig van je dat je dat kunt! Complimenten..."

"Hoi Annemarie,

Ik heb gisteren je boek ontvangen en ben er direct toen de kids op bed lagen in begonnen. In 1x uitgelezen.
Wat bijzonder en prachtig geschreven. Ik heb er een heel speciaal gevoel bij. En het laat me ook niet los. Zoveel herkenning. Ook ik heb het niet droog kunnen houden. Prachtig al die momenten van contact. Dat kan geen toeval zijn. Het brengt mij tegelijktijd ook naar veel herinneringen aan mijn eigen moeder. Op het moment dat ik het een keer moeilijk had bv. zat ik in de auto en kwam er ineens een nummer op de radio die op de crematie van haar ook gedraaid is. Zal ze dan toch bij me zijn, dacht ik nog op dat moment."

"Wauw Annemarie, wat een mooi boeiend geschreven boek !!!
Ik heb 'm in één ruk uit gelezen !! Geweldig geschreven !!"

"Hey, heb je boek gelezen. Mooi verwoord en veel herkenbaar. Ook wij; mam, zus en ik hebben regelmatig een aantal tekenen ontvangen, vooral beginfase na overlijden van mijn vader. In de vorm van lamp die spontaan aangaat en weer uit, wapperende gordijnen met schim die voorlangs liep. Koffiekopje waarin lepeltje spontaan bewoog etc. Blijft bizar maar ook wij hebben dat nooit als eng beschouwd maar als iets moois en waardevols. Heb je boek bijna aaneen uitgelezen. Bedankt dat je je ervaring zo hebt gedeeld."

"Net een geweldig mooi boek uitgelezen. Bepaalde dingen waren heel herkenbaar.
Ontzettend mooi geschreven door Annemarie."