Klik hieronder voor de Schumannresonantie van vandaag en dan de bovenste link. 
Daar verschijnt dan een plaatje met zichtbare frequenties. 

Uitleg:

 * Blauw: rustige frequenties
* Rood: vrijlating dichte blokkades
* Groen: helende licht-coderingen
* Wit: DNA licht-upgrades

Verticale as: Hertz (de 'basis' frequentie is 7.83 Herz)
Horizontale as: de plaatselijke tijd meetstation (Tomsk, Rusland) 
In de zomerperiode is het daar 5 uur later dan in Nederland.

 


In deze roerige tijd is jezelf goed aarden van groot belang. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van de Schumannresonantie. Iets wat overal en elke dag voor handen is. Gemakkelijker kan het niet zijn. Sinds ik me hiervan bewust ben, doe ik feitelijk niets anders dan het toepassen van deze helende energie in mijn energetisch systeem. Hierdoor zijn alle aardende- en energetisch afschermende technieken overbodig geworden. De energie van Moeder Aarde volstaat!

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer; ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Het wisselt van frequentie, maar de basisfrequentie is 7.83 Hertz. Dat betekent dat de golven met een snelheid van bijna 8 keer per seconde rond de aarde reizen. Daarmee heeft de Aarde een elektromagnetisch energieveld en alles wat hier leeft staat in verbinding met deze trilling. Zonder de Schumann resonantie is het leven op Aarde onmogelijk. Het wordt daarom ook wel het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde genoemd.

Wij leven als mens dus in het energieveld van de Aarde met ons eigen energieveld om ons heen. Wanneer we afstemmen op de Schumannresonantie betekent dit dat we ons energetisch systeem synchroniseren met de frequentie van de Aarde. Dit brengt onder andere het zenuwstelsel tot rust, brengt de linker- en rechterhersenhelft in balans, beschermt je tegen schadelijke frequenties zoals straling en het activeert het zelfgenezend vermogen waardoor genezing kan plaatsvinden. Je raakt meer verbonden met jezelf, met anderen en met de natuur. Daarnaast raak je door het synchroniseren met de Schumannresonantie met de Aarde verbonden maar ook met het hele Universum. Het hartritme van de Aarde is, net als de zon, onze levensenergie.

 

Alles wat leeft is gevoelig voor het elektromagnetisch energieveld van de Aarde. Dieren synchroniseren van nature met dit veld en halen daar hun informatie uit. Onze hersengolven en hartritme synchroniseert ook van nature met het hartritme van de Aarde. Tegenwoordig zijn mensen zich daar niet meer van bewust. Het is ons niet geleerd om ons energetisch met deze trilling te verbinden. Het komt niet terug in het onderwijs of in de reguliere zorg. Daarmee is de kennis van wie je werkelijk bent naar de achtergrond gezakt. Verder zijn er veel elektromagnetische velden op Aarde bijgekomen waardoor het voelen van je verbondenheid met de natuur en het Universum niet altijd meer vanzelfsprekend is. Het kan wel weer vanzelfsprekend worden. Het is tijd om je te herinneren wie je in wezen bent en te herontdekken wat de Aarde, jouw energetisch systeem en het Universum allemaal te bieden hebben.

Er is een prachtige documentaire gemaakt over de helende kracht van Moeder Aarde; ‘The Grounded’. Dit is zeker de moeite waard om eens te kijken. Zie hier:

 Wanneer je je herinnert dat je een autonoom wezen bent, weet je ook dat alles binnen in jou aanwezig is. Dit houdt wel in dat je de volle verantwoordelijkheid voor jouw eigen energetisch systeem neemt. Herinner je jezelf daar aan en laat het met intentie doorstromen. Je bent een krachtig wezen met een zelfgenezend vermogen. De frequentie van de Aarde en jouw energetisch systeem hoef je alleen maar met elkaar te verbinden. Maak gebruik van de helende kracht van de Aarde én de Kosmos! Alles is aanwezig en het is slechts een kwestie van je aandacht verleggen en veel oefenen. Iets waar je, vanuit rust, bewust voor kunt kiezen. Je hoeft niet te kunnen visualiseren of mediamieke gaven te hebben want iedereen kan dit! Waar het om gaat is de intentie vanuit licht en liefde geformuleerd. Door er bewust mee bezig te zijn, leert je bewust-zijn als het ware een nieuwe staat van zijn aan. Het bewust worden is de eerste stap, daarna wordt het je bewust-zijn en ga je vanuit je continue verbondenheid voelen en handelen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden.
 


Voor meer achtergrond informatie, verwijs ik je door naar het Schumann Instituut Nederland.