Reacties na speech bijeenkomst Schumann instituut Winsum

 "Annemarie, ik wil nog even zeggen dat ik je afstemming voorgelezen heb afgelopen weekend in Winsum, bij het feest van het Schumann Instituut. Jij was het die mij op het pad van Anton Teuben bracht....ik ben je daar enorm dankbaar voor. Ben twee keer geïntervieuwd. Op zaterdagmiddag je afstemming (een stuk ervan) heb voorgelezen aan een enorm volle zaal. Het staat op Youtube (minuut 18 t/m 44):"

youtu.be/mppvzbe13VI

 

"Ik was er bij en voor mij was de cirkel rond. Door jou ben ik in aanraking gekomen met de Schumann resonantie en ben ik de cursus bij Anton gaan doen. Het verhaal van Irma voelde als een bevestiging dat ik daar op de goede plek zat en ik wil jou bedanken voor alles wat je doet om andere mensen te helpen. De Schumann resonantie heeft mij zoveel gebracht en dat is iedereen aan te raden."

 

"Ik was er bij en zeer onder de indruk van haar verhaal en reis, op zoek naar antwoorden en zichzelf. Wow, wat een kracht! Heel inspirerend en zo mooi, jouw aandeel daar in."

 

"Met recht deze credits. Wat je mag doen en doet is geweldig en zo een grote bijdrage, zowel op individueel als collectief niveau. Ook mij heb je vandaag prachtige dingen aangereikt die voor mezelf en het collectief zijn. Dank je voor jou Annemarie."

 

Sun, 22 May